Voorstellen

SPECIALISMEN

Ruim 25 jaar coach ik mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling als het gaat om stress, angsten en burn-out. Mensontwikkeling is mijn vak en mijn passie. Door mijn empathische benadering zorg ik ervoor dat de aandacht naar persoonlijke prestaties en het doorbreken van oude patronen gaat.

Wat drijft iemand, wat is zijn of haar passie? Mensen maken met hun gevoelsleven verbinding. Hierdoor leren ze signalen op tijd herkennen en bewaken hierdoor hun grenzen. Naast luisteren en reflecteren, ga ik als coach ook direct en praktisch te werk. Dit zet mensen in beweging. Mensen ervaren mijn directheid tijdens het coachingsproces als duidelijk en motiverend. Door te werken vanuit je kracht krijg je de ruimte jezelf te blijven en te doen waar je goed in bent.

WERK

Na mijn HBO-opleiding ben ik begonnen als jobcoach. Later werkte ik naast coach ook als loopbaanadviseur. Binnen mijn vakgebied werd ik senior, manager en later directeur-bestuurder. Sinds 2016 ben ik begonnen met mijn bedrijf StartValue. Ik weet hoe het is om als werknemer en werkgever te functioneren. Door mijn ervaring in diverse rollen maak ik op alle niveaus gemakkelijk verbinding.

MISSIE

Mijn missie: mensen coachen bij het overwinnen van stress, angsten en burn-out. Hierdoor ervaren ze meer vrijheid en blijheid én durven ze grenzen te verleggen. Goed voor jezelf zorgen en jezelf een leven met lef gunnen.

PERSOONLIJK

Miranda samengevat: warm, creatief, daadkrachtig, empathisch, eerlijk, motiverend, besluitvaardig en ondernemend.

USP

Inzetten van Virtual Reality *Blended programma leven met lef *Hoge klanttevredenheid *Binnen en buiten coachen *Maatwerk & betrokkenheid

TROTS

Mijn gezin en de liefde van vrienden en familie, dat is mijn grootste trots. Ook mijn studie en loopbaan, van LBO naar HBO en van coach tot bestuurder is iets dat mij sterk heeft gemaakt. Bovenal ben ik trots op mijn daadkracht om mijn ambitie te volgen. Nog meer om trots op te zijn: de mensen die ik heb mogen coachen. Hoe zij zich hebben ontwikkeld, hun talenten hebben benut en tenslotte trots zijn op zichzelf. Dan is voor mij de cirkel rond.

PASSIES

Iedereen heeft passies. Mijn passies zijn roeien, de natuur en mijn volkstuin. Maar ook muziek, reizen, lezen en creatief bezig zijn, zoals met glas in lood. Verder drink ik graag een wijntje met vrienden in de stad.

DE ORGANISATIE

Onze kernwaarden zijn; betrokkenheid, kwaliteit en autonomie. Vanuit deze waarden werken we samen met de beste enthousiaste zelfstandige professionals in de markt. We zorgen voor intervisie, kennisvergroting en werkplezier om zo tot het beste resultaat te komen. Onze klanten beoordelen ons met 8,5.

MISSIE

Omarm de angsten, stress en burn-out die je voelt, het is de eerste stap richting de verkenning van jezelf. Het is een innerlijke reis om het beste uit jezelf te halen en je stressniveau omlaag te brengen. Ontspanning ervaren en bevrijd voelen van je 1001 gedachten en hierdoor een leven met lef leiden.

VISIE

Het is tijd om uit je comfort-zone te stappen en de regisseur van je eigen leven te worden. Niet alleen praten maar ook gewoon doen. Autonoom zijn, verbonden voelen en je bekwaamheid inzetten.

Behaalde certificaten