Inspiratie en klantverhalen

2020-11-28T09:27:33+02:00

Helena Pinna

Loopbaan

Miranda gebruikt in haar loopbaanadvies traject baanbrekende methodieken. In een paar sessies is het resultaat en de uitkomst van je vraagstelling helder, verrassend en vernieuwend.
Zij coacht op een zeer plezierige manier met een verrassende stijl.
Een aanrader voor iedereen die al meerdere coachingstrajecten heeft gevolgd en zichzelf wil laten verrassen met nieuwe inzichten.

2020-11-25T23:44:46+02:00

Mervyn den Boer

Face to face coaching

Miranda is een bijzonder fijn mens en een getalenteerde coach met veel betrokkenheid. Iemand die gedreven, creatief, open, reflecterend en authentiek is waardoor gesprekken met haar altijd nieuwe inzichten geven. Ze weet daar nog meer richting in aan te geven maar kauwt niets voor. De gesprekken en analyses van situaties hebben mij nog meer zelfinzicht gegeven maar ook praktische handvatten. Al met al heeft het gehele traject mij nog relaxter, autonomer en zekerder met bepaalde facetten leren omgaan. Zodoende was het traject een waardevolle ervaring en zou haar zeker aanbevelen.

2020-11-20T12:33:20+02:00

Rene Kemink

Loopbaan

Miranda is een zeer gedreven vakvrouw die in staat was om in een aantal bijeenkomsten mijn probleem te verhelderen. Hierdoor verkreeg ik inzichten over waar mijn kwaliteiten liggen en focus op wat ik zou moeten aanpakken. Miranda hanteert een duidelijke  procesmatige aanpak.

Miranda heeft me geholpen met anders leren denken, hierdoor ben ik heel anders naar mezelf gaan kijken.

Door haar warme manier van coachen durfde ik mezelf kwetsbaar op te stellen. Dit gaf mij het zelfvertrouwen om een carrière switch te maken.

Ik kan haar oprecht van harte aanbevelen.

2020-11-26T12:31:26+02:00

Lora

Leven met lef

Het afgelopen jaar heb ik mezelf voor meerdere cursussen aangemeld. De cursus leven met lef heeft mij het meeste opgeleverd. De opdrachten zorgden voor een goede zelfreflectie en daarmee was het voor mij mogelijk om een persoonlijke groei te maken. In het kader van een terugkoppeling geven over de app en je dienstverlening en rol als coach. Ik heb je ervaren als een communicatief vaardige sterke vrouw. Je barst van de positieve energie en dat bewonder ik in je. Als persoon/deelnemer raad ik de cursus aan bij mijn mede-collega’s. Het is een cursus die je zowel op zakelijk gebied als op het persoonlijke vlak laat groeien. De app was in het begin zoeken voor mij. (A-technisch J), toen kwam jij met het idee om de opdrachten naar me te mailen. Ondanks dat dit een extra stukje dienstverlening was, deed je het zonder te zeuren.

Echt mijn complimenten hiervoor! Je rol als coach heb ik als professioneel ervaren. Je merkt dat je affiniteit met het de organisatie door je oude werkervaringen. Hierdoor kon ik ook makkelijk met je communiceren. Al met al bedankt voor de begeleiding en je inzet en bereikbaarheid ook buiten de consultaties. Hopelijk zien we elkaar terug in een andere setting! Lora

2020-11-20T12:37:05+02:00

Mariska van der Plas van Voskuil

Ondernemer

Binnen het ondernemerschap lukte het niet om alle ballen in de lucht te houden en kreeg ik last van diverse klachten. Ik ben gestart bij Miranda om te kijken of zij mij hierin kon coachen. De uitwerking van mijn sessies met Miranda maakte van mij als persoon een sterker, evenwichtiger mens met meer zelfvertrouwen. Hierdoor heb ik keuzes kunnen maken en zit ik steviger als ondernemer in het zadel.

De situatie waarin ik destijds zat maakte dat ik geen andere keus had dan in mijn bedrijf door te blijven werken terwijl dat door professionele hulp via de huisarts werd afgeraden en medicatie zou een must zijn.

Miranda is met mij begonnen en we zijn snel tot de kern van de problemen gekomen.

Deze problemen aangepakt en geleerd valkuilen te herkennen.

Ik ben mijzelf gebleven met een dikke + erachter !!!

2020-11-20T18:28:20+02:00

Directeur van een school

Ondernemer

Na een maandenlange burn-out besloot ik op zoek te gaan naar een andere baan. Mijn zelfvertrouwen was echter ver te zoeken en ik zag er dan ook erg tegenop om te gaan solliciteren. Immers: Wat had ik te bieden? Miranda heeft me direct haar hulp aangeboden in de vorm van een wandelsessie op zaterdagmorgen. Binnen een uur had ze door wat me in de weg zat en heeft ze me geholpen om de power die ik kwijt was terug te vinden. Niet zoetsappig, maar juist heel confronterend en daardoor zo goed! Na vier van deze sessies hebben we de begeleiding afgerond. Ik had weer vertrouwen in de toekomst en…een baan! Echt ongelofelijk wat zij in die korte tijd bij mij heeft bereikt. Het is een topper!

2020-11-20T12:40:45+02:00

Monique Vugt

Leven met lef

Startvalue is professionele coaching met een persoonlijke touch die mij zowel in de privésfeer als op zakelijk vlak veel heeft gebracht. Het heeft mij leren loslaten en uit mijn comfortzone doen stappen. Hierdoor ben ik meer in balans gekomen en weet ik waar ik energie van krijg. Ik heb een kort traject gevolgd bij Miranda in de praktijk en ben het traject verder gaan uitbreiden online. Miranda is betrokken, integer, positief en oordeelt niet. Door haar authentieke manier van coachen, voelde ik mij gezien, gehoord en begrepen. De inzichten die ik heb gekregen, bieden mij meer ruimte en rust binnen mijn werk. Een voordeel van een online training is dat jezelf je tempo kunt bepalen. Over het  inzetten van VR ben ik “laaiend” enthousiast! Ik heb geleerd zonder negatieve overtuigingen op een rustige en effectieve manier een presentatie te geven. Ik ben meer in  mijn kracht gaan zitten en heb geen knop kunnen omdraaien maar een hoofdschakelaar. Ik kan het iedereen aanraden!

2020-11-20T12:43:48+02:00

Priscilla van Aalst

Opdrachtgevers

Miranda heeft voor onze organisatie loopbaancoaching en advies uitgevoerd. Haar kracht is haar betrokkenheid en inlevingsvermogen, haar persoonlijke aanpak, zij heeft het talent om mensen te kunnen bewegen en het beste uit henzelf te laten halen. Zij is heel professioneel, vakkundig, heeft oog voor zakelijke belangen en is oprecht. Ik kan haar van harte aanbevelen.

2020-11-20T18:27:35+02:00

Marijke van der Knaap

Opdrachtgevers

Gigantisch betrokken, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan Miranda denk. We kennen elkaar vanuit het werkveld en bij het krijgen van een mooi project wist ik direct dat ik Miranda daarbij wilde hebben. Ze is een coach die ook nog eens manager en mentor is. In de coachtraject is ze motiverend, inspirerend maar ook confronterend met als doel het beste uit de ander te halen. Negen maanden hebben we met enorm veel plezier samengewerkt.
Zelden kom je iemand tegen die zo’n grote betrokkenheid heeft bij de opdracht, organisatie en medemens.

Plan vrijblijvend een lef gesprek