2021-05-13T17:50:27+02:00

Lora

Leven met lef

Het afgelopen jaar heb ik mezelf voor meerdere cursussen aangemeld. De cursus leven met lef heeft mij het meeste opgeleverd. De opdrachten zorgden voor een goede zelfreflectie en daarmee was het voor mij mogelijk om een persoonlijke groei te maken. In het kader van een terugkoppeling geven over de app en je dienstverlening en rol als coach. Ik heb je ervaren als een communicatief vaardige sterke vrouw. Je barst van de positieve energie en dat bewonder ik in je. Als persoon/deelnemer raad ik de cursus aan bij mijn mede-collega’s. Het is een cursus die je zowel op zakelijk gebied als op het persoonlijke vlak laat groeien. De app was in het begin zoeken voor mij. (A-technisch J), toen kwam jij met het idee om de opdrachten naar me te mailen. Ondanks dat dit een extra stukje dienstverlening was, deed je het zonder te zeuren.

Echt mijn complimenten hiervoor! Je rol als coach heb ik als professioneel ervaren. Je merkt dat je affiniteit met het de organisatie door je oude werkervaringen. Hierdoor kon ik ook makkelijk met je communiceren. Al met al bedankt voor de begeleiding en je inzet en bereikbaarheid ook buiten de consultaties. Hopelijk zien we elkaar terug in een andere setting! Lora

2021-05-13T17:54:38+02:00

Monique Vugt

Leven met lef

Startvalue is professionele coaching met een persoonlijke touch die mij zowel in de privésfeer als op zakelijk vlak veel heeft gebracht. Het heeft mij leren loslaten en uit mijn comfortzone doen stappen. Hierdoor ben ik meer in balans gekomen en weet ik waar ik energie van krijg. Ik heb een kort traject gevolgd bij Miranda in de praktijk en ben het traject verder gaan uitbreiden online. Miranda is betrokken, integer, positief en oordeelt niet. Door haar authentieke manier van coachen, voelde ik mij gezien, gehoord en begrepen. De inzichten die ik heb gekregen, bieden mij meer ruimte en rust binnen mijn werk. Een voordeel van een online training is dat jezelf je tempo kunt bepalen. Over het  inzetten van VR ben ik “laaiend” enthousiast! Ik heb geleerd zonder negatieve overtuigingen op een rustige en effectieve manier een presentatie te geven. Ik ben meer in  mijn kracht gaan zitten en heb geen knop kunnen omdraaien maar een hoofdschakelaar. Ik kan het iedereen aanraden!