2021-05-13T17:52:25+02:00

Mariska van der Plas van Voskuil

Ondernemer

Binnen het ondernemerschap lukte het niet om alle ballen in de lucht te houden en kreeg ik last van diverse klachten. Ik ben gestart bij Miranda om te kijken of zij mij hierin kon coachen. De uitwerking van mijn sessies met Miranda maakte van mij als persoon een sterker, evenwichtiger mens met meer zelfvertrouwen. Hierdoor heb ik keuzes kunnen maken en zit ik steviger als ondernemer in het zadel.

De situatie waarin ik destijds zat maakte dat ik geen andere keus had dan in mijn bedrijf door te blijven werken terwijl dat door professionele hulp via de huisarts werd afgeraden en medicatie zou een must zijn.

Miranda is met mij begonnen en we zijn snel tot de kern van de problemen gekomen.

Deze problemen aangepakt en geleerd valkuilen te herkennen.

Ik ben mijzelf gebleven met een dikke + erachter !!!

2021-05-13T17:53:31+02:00

Directeur van een school

Ondernemer

Na een maandenlange burn-out besloot ik op zoek te gaan naar een andere baan. Mijn zelfvertrouwen was echter ver te zoeken en ik zag er dan ook erg tegenop om te gaan solliciteren. Immers: Wat had ik te bieden? Miranda heeft me direct haar hulp aangeboden in de vorm van een wandelsessie op zaterdagmorgen. Binnen een uur had ze door wat me in de weg zat en heeft ze me geholpen om de power die ik kwijt was terug te vinden. Niet zoetsappig, maar juist heel confronterend en daardoor zo goed! Na vier van deze sessies hebben we de begeleiding afgerond. Ik had weer vertrouwen in de toekomst en…een baan! Echt ongelofelijk wat zij in die korte tijd bij mij heeft bereikt. Het is een topper!