Omgaan met angsten en onzekerheid

Om je te helpen in het omgaan met angst en onzekerheid heb ik 2 diensten: “Leven met lef” en “Face to face coaching”. Elk van deze diensten heeft zijn eigen voor- en nadelen. Hieronder vind je meer informatie. Kom je er niet uit? Neem dan snel contact met me op.

Ga naar Leven met lef
Ga naar Face to face coaching
Help mij kiezen

Leven met lef

Onzekerheid overwinnen: stap uit je comfortzone, ontwikkel een positieve mindset en groei. Leven met lef is een trainingsprogramma waarbij je onzekerheid  omzet naar kracht en lef om te leven. Stop met piekeren en twijfelen. Kies voor een vrij leven en kom in actie!

Herken jij dit?

Je hebt regelmatig weinig energie. Je ervaart stress omdat je veel van jezelf vraagt óf je omgeving hoge verwachtingen heeft. Ergens ben je te angstig en onzeker om bepaalde stappen te zetten.

Spreken in het openbaar, tijdens vergaderingen of het geven van feedback, dit soort situaties vermijd je liever. Je piekert veel, voelt onrust en maakt je druk over wat andere mensen van je denken. Boos worden komt niet in jouw woordenboek voor. Of je doet er alles aan om fouten maken te voorkomen. Heb je hier genoeg van en wil je dit veranderen, maar weet je niet hoe? Je onzekerheid overwinnen is een belangrijke stap.

Overwin je onzekerheid. Het kan!

Ik leer je het beste uit jezelf halen, vertrouwen te krijgen en te groeien naar een krachtig persoon; met lef om te leven. Jarenlang deed ik mijn best om op andere mensen over te komen als een krachtige vrouw, toch voelde ik mij vanbinnen onzeker en klein en wilde ik eigenlijk helemaal niet opvallen. Ik was bang om niet aan de verwachtingen van anderen te kunnen voldoen.

Gelukkig is dit voor mij nu verleden tijd. Ik ging doen waar ik echt blij van word en waar ik goed in ben. Zo groeide ik uit tot een krachtige vrouw vanbuiten, maar ook vanbinnen. Ook jij kunt dit overwinnen: kies voor een leven in vrijheid.

Bevrijd jezelf: meld je aan

Uit je comfortzone stappen zorgt voor groei. Je ontwikkelt meer zelfkennis & inzichten en voelt je volwaardig. Hier krijg je vrijheid voor terug. Vrij van piekeren en angstgevoelens, voel je een last van je schouders vallen?

Onzekerheid overwinnen betekent meer energie, meer tijd voor jezelf en lef om grenzen te verleggen. Durf te zijn wie je bent. Het programma ‘Een leven met lef’ is een online training in combinatie met persoonlijke gesprekken en oefeningen in een virtuele omgeving. Gun jij jezelf deze weg en heb jij het lef om te starten? Doe dan mee aan het programma.

Mijn beloften aan jou:

 • Een gegarandeerde persoonlijke groei
 • Een andere mindset
 • Meer energie
 • Werk en privé in balans
 • Je een krachtig persoon voelen
 • Een leven met lef
 • Gevoel van vrijheid
 • Meer betrokkenheid, open en passievol

Tijdspad:

Het programma duurt 4 tot 5 maanden, online en 3 uur face tot face coaching.

Investering €1597,- (ex btw)

Leven met lef is in samenwerking met Covince gemaakt.

Plan vrijblijvend een lef gesprek

Face to face coaching

Haal het beste uit jezelf!

Maak vanaf nu korte metten met je angsten en onzekerheden. Wat zijn de eerste stappen na je bezoek aan mijn website?

Schamen, Balen en negeren

Sta je voor je angsten en onzekerheden of ben je goed in negeren, vermijden of je ergens voor schamen? Denk bijvoorbeeld aan moeite met je eigen zichtbaarheid, niet durven spreken in groepen, niet voor jezelf opkomen of bang om afgewezen te worden. Maar ook geen nee durven zeggen, angst voor dominanten mensen of autoriteit. Misschien ervaar je faalangst of perfectionisme. Al deze zaken hebben impact op je leven. Herken je het piekeren of alles als een probleem zien, maar ook eenzaamheid of continu bezig zijn met wat anderen van jou denken? Misschien heb je last van controledwang, fysieke klachten zoals ademhalingsproblemen, hartkloppingen, misselijkheid of paniek.

Ben jij net zoals ik het type van schaamte? Ik durfde niet te vertellen dat ik wakker lag vanwege angstgevoelens. In het verleden had ik ook te maken met angsten. Ik wilde niet falen en de opmerking “fouten maken kan je leren” was niet aan mij besteed. Ik maakte geen fouten en deed erg mijn best om dit te voorkomen. Later realiseerde ik mij pas dat daar veel onzekerheid aan ten grondslag lag.

Groei en verleg je grenzen

Met personal coaching leer je jezelf beter kennen. Je werkt op alle fronten aan jezelf. Zo ontdek je jouw sterke punten en struikelblokken. Je leert omgaan met de criticus in jezelf en ontwikkelt een positief zelfbeeld. Hierdoor krijg je meer grip op je leven, doorbreek je oude patronen en kun je verder groeien. Je krijgt meer energie en verlegt je grenzen. Tijdens en na het volgen van mijn face to face coaching gaan deuren voor je open. Je ervaart meer levensgeluk en werkplezier.

Ik daag je uit in een virtuele omgeving

Virtual Reality Coaching is een effectieve manieren om af te rekenen met angsten en/of belemmerende gedachtes.

Binnen de veilige muren van de coaching praktijk verleg je in een virtuele wereld je grenzen.

Voorbeelden waarbij Virtual Reality (VR) inzetbaar is:

 • Spreken voor grote groepen/ vergaderingen/ op een podium
 • Werken aan assertiviteit
 • Omgaan met weerstanden en of agressie

Het confronteren met angsten en/of belemmeringen in Virtual Reality leidt tot blijvende veranderingen in de hersenen. Hierdoor leer je beter omgaan met je zenuwen en angsten in de échte wereld.

Wat levert het jou op?

 • Trouw zijn aan jezelf, je autonoom voelen en zelfvertrouwen
 • Je verlangen volgen en niet meer geremd door angst
 • Energie
 • Goed voor jezelf zorgen, signalen herkennen
 • Grenzen inzien en aangeven
 • Voor jezelf opkomen
 • Juiste mindset
 • In verbinding staan met jezelf
 • Je vraagt op tijd hulp, zonder schaamte
 • Balans / in je kracht staan
 • Kracht van gedachten inzetten
 • Zichtbaarheid

Investeer in jezelf: Meld je aan.

Tijdens het gehele coachingproces geef ik inzicht en uitleg over de theorie en de oefeningen die ik je meegeef. Loskomen van de hectiek van de dag ligt aan de basis van mijn werkwijze. Juist door niet meer geforceerd je best te doen bereik je meer.

Over Miranda Hogervorst

D Stark Ipse de Bruggen ‘Al een poosje worstelde ik met mijzelf, zowel thuis als op de werkvloer. Wie ben ik en waar sta ik voor? Dat was wat mij bezighield. Ik had mijn zorg bij mijn manager uitgesproken, waarop hij mij Miranda had aanbevolen. Na de eerste kennismaking klikte het meteen. Miranda heeft mij laten inzien, door middel van haar ijzersterke coaching, hoe ik een autonoom persoon kon worden en blijven. Nu, aan het einde van mijn coaching traject, komen er kansen op mijn pad die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik weet nu wie ik ben en waar ik voor sta. Ik durf mijn angst in de ogen te kijken en ga ermee aan de slag

Tijdspad:

Het programma duurt 4 tot 5 maanden: face to face coaching, binnen en buiten in de natuur.

Start met een lef gesprek om een maatwerktraject voorstel te ontvangen

Plan vrijblijvend een lef gesprek